Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Öğrencisi Qızılgül ALİSATOVA ''ATIĞIN GELECEĞİ'' Projesinde Yer Aldı.

Yazar: | Tarih: 15 Nisan 2022


ATIĞIN GELECEĞİ


Atığı azaltmayı, geri dönüşümü arttırmayı ve bu bilinci de gelecek kuşaklara aktarmayı amaçlayan “Atığın Geleceği” projesinin açılışı 13.04.2022 tarihinde Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Eğitim Fakültesi A Blok Seminer Salonu’nda gerçekleştirildi.


Açılışa; Dr. Belgin BAL İNCEBACAK, Dr. Öğr. Üyesi Hatice EPLİ, Prof. Dr Yüksel ARDALI ve Eğitim Fakültesi öğrencileri katıldı. Proje yürütücüsü Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık 3.sınıf öğrencisi ve Genç Kızılay Proje ve Fon birimi başkanı olan Arzu Begüm AKKOYUNLU, Atığın Geleceği projesinin amaçları, hedefleri ve faaliyetleri hakkında bilgi verdi. Proje ekip arkadaşları Psikoloji öğrencisi Aslı TANRIVERDİ, Spor Bilimleri Fakültesi Antrenörlük öğrencisi Sultan CİVELEK, Uluslararası Ticaret ve Lojistik öğrencisi Doğukan KAYA, Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi öğrencisi Sibel BAYHAN, Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık öğrencisi Qızılgül ALİSATOVA ile beraber bu faaliyetleri gerçekleştireceklerinden bahsetti.

Ardından bilgilendirici konuşmalarını yapmak için Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Mühendislik Fakültesi Çevre Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi, Çevre Sorunları Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Yüksel ARDALI’yı kürsüye davet edildi. Prof. Dr. Yüksel ARDALI, atığın zararları ve geri dönüşümün faydalarını, dünyamızı korumamız gerektiğini ve bunun önemini anlattı ve program sonlandı.