PDR Topluluğu Tarafından “Yurt İçi ve Yurt Dışı Lisansüstü Eğitim Olanakları ve Şartları” Konulu Seminer Düzenlendi.

Yazar: mehmetyazici | Tarih: 27 Aralık 2023

PDR Topluluğu tarafından, Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık (RPD) Anabilim dalı lisans programı öğrencileri için düzenlenen seminerde RPD Anabilim dalı öğretim üyelerinden Prof. Dr. Ayşenur Büyükgöze Kavas tarafından, "Yurt İçi ve Yurt Dışı Lisansüstü Eğitim Olanakları ve Şartları " ile ilgili açıklamalarda bulunuldu. Seminere, Eğitim Bilimleri Bölüm Başkanı Prof. Dr. Hatice Kumcağız ve PDR Akademik Topluluk Danışmanı Arş. Gör. Furkan Kirazcı ve RPD lisans programı öğrencileri katıldı. Seminer sonunda Prof. Dr. Ayşenur Büyükgöze Kavas'a teşekkür belgesi ve hediye takdiminde bulunuldu.