ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ REHBERLİK VE PSİKOLOJİK DANIŞMANLIK ANABİLİM DALI, EĞİTİM BİLİMLERİ BÖLÜM BAŞKANI PROF. DR. HATİCE KUMCAĞIZ BAŞKANLIĞINDA AKREDİTASYON ÇALIŞMALARI KOORDİNASYONU İÇİN ÇALIŞMALARA BAŞLADI.

Yazar: mehmetyazici | Tarih: 14 Kasım 2022

OMÜ-PDR Akreditasyon Yolculuğuna Başladı

Ondokuz Mayıs Üniversitesi Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Anabilim dalı, Eğitim Bilimleri Bölüm Başkanı Prof. Dr. Hatice Kumcağız başkanlığında akreditasyon çalışmaları koordinasyonu için çalışmalara başladı. Doç. Dr. İsmail Gelen rehberliğinde biraraya gelen Bölüm Öğretim Elemanları akreditasyon sürecinde görev yapacak komisyon gruplarını oluşturdu. Eğitim-öğretimin niteliği, kalite ve standartlarının belgelenmesi ve daha da yükseltilmesi amacıyla oluşturulan komisyonlar 8 haftalık çalışma takvimi kapsamında belirlenen hedefleri gerçekleştirmek için belirlendi. Komisyonlar ve koordinasyon grubu her hafta toplanarak ilerleme ve gelişmeleri değerlendirecek.