Yazar: mehmetyazici | Tarih: 21 Kasım 2022

OMÜ PDR Topluluğu 11.11.2022 tarihinde Samsun İli Vezirköprü İlçesi Çekelan köyüne ziyaret gerçekleştirdi. Etkinliğe OMÜ PDR Topluluğu üyelerinin yanısıra Eğitim Fakültesi sekreteri Tevfik Yılmaz Demir katılım gösterdi. Köy okulu öğrencilerine meslek algılarını geliştirmek amacıyla afiş çalışması yaptırıldı. Bunun yanısıra öğrencileri hem geliştirmek hem eğlendirmek amacıyla animasyon, tabu ve taş boyama etkinlikleri gerçekleştirildi. Etkinliğin diğer bir amacı da köy okulunun kitap ve kırtasiye imkanlarına katkı sağlamaktı. Bu bağlamda, okula 2000 kalem,1000 silgi,1000 kalemtıraş ve 160 adet de kitap hediye edildi. Ziyaret neticesinde okul yönetimi OMÜ PDR Topluluğuna teşekkürlerini ve memnuniyetlerini ilettiler.