OMÜ MEZUNLAR GÜNÜ 2022 ETKİNLİĞİ GERÇEKLEŞTİ

aa

Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Bölümü Mezunlar Günü Etkinliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Hatice Kumcağız, Doç. Dr. Yaşar Barut, Doç. Dr. Nursel Topkaya, Arş. Gör. Mustafa Bayraktar, Arş. Gör. Mehmet YAZICI, Damla Nur Kinsiz ve mezun öğrencilerimizin katılımıyla gerçekleşti.

16 Eylül 2022 tarihinde 10:00-19:00 saatleri arasında OMÜ Kurupelit Kampüsü yerleşkesinde gerçekleşen etkinlikte pek çok farklı fakülteden gelen mezunlarla buluşuldu. Saat 10:00-12:00 arası bölüm ziyaretleriyle başlayan program 12:00-13:30 arası Mezunlar Günü Özel Öğle Yemeğiyle devam etti. Saat 14:00-16:30 arasında mezunlarımıza özel geziler gerçekleştirildi. Bunlar, Samsunun 1 Gemisi ile Vapur Turu, Kızılırmak Deltası Kuş Cenneti Gezisi ve OMÜ Gölet Gezisi. Akşam 17:00'de yaşam merkezinde bulunarak Mezunlar Günü Özel Akşam Yemeği, dinleti ve gösteriler, OMÜ Mezun Kartı Lansmanı, OMÜ Mezunları Serbest Kürsü etkinliği ve OMÜ Vakfı Tanıtımı yapıldı.