Yazar: mehmetyazici | Tarih: 13 Ocak 2023

12 Ocak 2023 tarihinde online olarak Okullarda PDR Uygulaması I dersi ile ilgili Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Anabilim dalı öğretim elemanları Uygulama okullarındaki Okul psikolojik danışmanları ile okullarındaki Uygulamalar ile ilgili dönem sonu değerlendirme gerçekleştirildi.

Toplantıda okul psikolojik danışmanı hocalardan geribildirimler alındı. Öğrencilerin Uygulamalarının verimli geçtiği, Okullarda rehberlik ve psikolojik danışmanlık ile ilgili çeşitli aktiviteler gerçekleştirdikleri dile getirildi.