Giresun'da Prof. Dr. İsmail GELEN hocamızın katılımıyla 25-31 Mayıs Etik Haftası Etkinliği Düzenlendi.

Giresun İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen Etik Haftası kutlama programına Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Tuncer TURAN, üniversitelerin öğretim üyeleri, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler hazır bulundu. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının ardından Ondokuz Mayıs Üniversitesi Eğitim Programları ve Öğretimi Bölüm Başkanı Prof. Dr. İsmail GELEN ve Giresun Üniversitesi Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Mustafa Serkan ABDÜSSELAM eğitim ve bilişim etiği ile ilgili sunumlarını gerçekleştirdiler. Program, etik değerlerle ilgili röportajların izlenmesiyle devam etti. Giresun 125. Yıl Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri tarafından hazırlanan bilişim etiği ile ilgili skeç sunumu gerçekleştirildi. İl genelinde düzenlenen resim, şiir ve afiş yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödüllerinin verilmesiyle program sona erdi.