Yazar: mehmetyazici | Tarih: 5 Şubat 2024

Bursa Uludağ Üniversitesi, Akdeniz Üniversitesi, Aydın Adnan Menderes Üniversitesi, Sakarya Üniversitesi, Çukurova Üniversitesi ve Ondokuz Mayıs Üniversitesi PDR toplulukları bir araya gelerek düzenledikleri PDR zirvesinde buluşacak. 5 Şubat'ta gerçekleştirilecek olan etkinlikte "Rehabilitasyon Danışmanlığı" ( Bursa Uludağ Üniversitesi), " Pozitif Psikoloji ile Umut " (Akdeniz Üniversitesi), "Zorluklar karşısında güç -temelli bir yaklaşım: Aile Yılmazlığı" (Aydın Adnan Menderes Üniversitesi) konuları ele alınacak. 6 Şubat' ta gerçekleştirilecek etkinlikte "Psikolojik Danışma İlişkisinde Profesyonelin Kontrolü" ( Sakarya Üniversitesi), "Proaktif Kariyer Yönetimi" ( Çukurova Üniversitesi), " Akran Alabuluculuğu " ( Ondokuz Mayıs Üniversitesi) konuları ele alınacak. Alanında uzman birbirinden kıymetli hocalarımız online şekilde zirvede buluşup bir araya gelerek gençlere alanlarında çeşitli bilgilerini aktaracaklar.