2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı yeni kazanan öğrencilerimiz için Oryantasyon Programı, 12 Ekim 2022 tarihinde saat 14.30’da B Blok Konferans Salonu’nda (BD-304) yapılmıştır.

Yazar: mehmetyazici | Tarih: 22 Ekim 2022

Ondokuz Mayıs Üniversitesi Eğitim Fakültesine bu yıl kaydını yaptıran öğrencilere yönelik ‘Oryantasyon Programı’ düzenlenmiştir. Dekanımız Prof. Dr. Hamza ÇALIŞICI, Dekan yardımcılarımız Prof. Dr. Süleyman YAMAN ve Dr. Öğr. Üyesi Murat Vural, Eğitim Bilimleri ve Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Bölüm Başkanı Prof. Dr. Hatice KUMCAĞIZ, Bölüm hocalarımız Prof. Dr. Melek KALKAN, Prof. Dr. Ayşenur BÜYÜKGÖZE KAVAS, Dr. Öğrt. Üyesi Hatice EPLİ, Dr. Öğrt. Üyesi Eşat ŞANLI, Dr. Öğrt. Üyesi Ayşegül ALTUN ve diğer hocalarımızın katılımıyla Eğitim Fakültesi B Blok Konferans salonunda gerçekleştirilen programda, öğrenime yeni başlayan öğrencilerin OMÜ’nün akademik, sosyal ve kültürel yaşamına uyum sağlamalarının kolaylaştırılması amacıyla öğrencilere bilgi verilmiştir. Programda öğrenciler ders kayıtları, kütüphane, Mevlana, Erasmus ve Farabi öğrenci değişim programları ile akademik takvim gibi konularda bilgilendirilmişlerdir.

Bunun yanısıra Omü TEKNOPARK'ın işleyiş tanıtımı yapılmıştır. OMÜ öğrenci konseyi de hem konseyin tanıtımı hem de öğrenci temsilci seçimleri hakkında video gösterisi ile tanıtım yapmışlardır.